Particulieren

Financiële rust. Dat wil iedereen. Niets zo erg als je zorgen maken over je financiële situatie omdat je er zelf geen grip op hebt.

Een goed overzicht van je financiën is dan ook een eerste vereiste. Pas dan weet je wat er kan en wat niet. Vervolgens is het zaak om bij het aangaan van, om het even welke verplichting, adequaat advies in te winnen. En daarnaar te handelen.

Bedrijven

Financiële rust in zaken. Dat is een vereiste om ook succesvol in zaken te kunnen blijven. Of het nu een zzp-er betreft of een multinational, er zijn altijd financiële vraagstukken die beter aan een onafhankelijk adviseur kunnen worden voorgelegd.

Wie diensten of producten levert heeft z’n handen vol om ervoor te zorgen dat dat naar tevredenheid verloopt.

Maar tegelijkertijd is een verantwoorde financiële bedrijfsvoering van levensbelang. Als ondernemer bent u goed in wat u doet, maar u bent geen duizendpoot. Daarom wilt u zich verzekerd weten van financiële adviezen die bij kunnen dragen aan uw rendement.

Missie en Visie

Missie

Wij willen zowel particulieren als ondernemers inspireren en stimuleren hun financiën op orde te hebben en te houden, en daardoor optimaal te kunnen functioneren. Door het bieden van financiële rust willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven en de continuïteit van bedrijven.

Visie

Een visie op de toekomst is in deze veranderlijke tijd vereist. Binnen ons kantoor delen wij die visie en maken haar gezamenlijk waar. Met onze adviezen en werkzaamheden willen wij onze relaties begeleiden naar een financieel betrouwbare toekomst. Door onze onafhankelijkheid en integriteit zullen wij dat doen in vol vertrouwen, flexibel, innoverend en inspelend op de persoonlijke behoeften van onze relaties.

Second opinion

Wij zijn niet de enige financieel adviseur in de wereld. Alle kans dat andere adviseurs u voorstellen doen die u wel eens tegen het licht wilt houden, met andere woorden: door een derde – ons – wilt laten bekijken. Dat kan.

Op elk gebied: hypotheek, huwelijkse voorwaarden, verzekeringen, pensioen, testament en dergelijke kunt ons inschakelen voor een second opinion.

De uitkomst van onze bevindingen is uiteraard geheel in lijn met uw wensen en de gegevens die u ons ter beschikking stelt. Kortom: maatwerk.

Tarieven

Eerlijkheid en duidelijkheid in honorering. Dat verdient u, en dat bieden wij. Vooraf kunnen wij u dus een goed beeld geven van de kosten. Aan de hand van uurtarieven of door middel van een heldere prijsafspraak.

Kijk voor meer informatie over de tarieven in onze Werkwijze.